Bestilling, fakturering og betaling

Ved registrering hos Grønn Kontakt kan du velge å betale via AvtaleGiro, eFaktura, PDF-faktura på epost eller betalingskort. Betaling skjer etterskuddsvis og mva. er inkludert i samtlige priser.

Fakturaer til kunden har forfallsdato innen 14 dager.
Dersom kunden ikke betaler innen betalingsfristens utløp sendes inkassovarsel med ny betalingsfrist. Ved forsinket betaling kan Grønn Kontakt kreve omkostninger og renter etter lov om renter ved forsinket betaling.

Faktureringsgebyr:

Betalingskort 0,-
AvtaleGiro 15,-
eFaktura 15,-
PDF-faktura på epost 15,-
Papirfaktura 20,-

Grønn Kontakt opplyser om at endringer i fakturavilkår kan forekomme.

Personvern

For å inngå en avtale med Grønn Kontakt via våre nettsider må du registrere deg med fullt navn, postadresse, mobiltelefonnummer og epostadresse. Vi registrerer de personlige opplysningene med det formål å kunne tilby deg de tjenestene og produktene du ønsker. På din registrerte e-postadresse vil du motta nyhetsbrev fra oss. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.
Når det samles inn personlige opplysninger gjennom vårt nettsted sikrer vi at dette skjer etter at du har samtykket og er informert om hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne levere den tjenesten du har bestilt. Kunden er selv ansvarlig for å informere Grønn Kontakt om endringer av personopplysninger som kan ha innvirkning på tjenestens leveranse eller annen kontakt.

Ladebrikke

Kunden kan bestille en ladebrikke til kr 50,-. Ladebrikken brukes for å identifisere brukeren, samt for å starte og stoppe lading. Kunden er ansvarlig for å oppbevare ladebrikken på en trygg måte slik at den ikke blir misbrukt av andre. Tap av ladebrikke eller mistanke om misbruk skal snarest meldes til Grønn Kontakt. Ved tap eller skade på ladebrikken vil Grønn Kontakt sperre ladebrikken og utlevere en ny mot et gebyr på kr 50,-. Kunden kan også benytte Grønn Kontakts ladeapp til lading, eller registrere en ladebrikke fra Elbilforeninge via Min Side. Det er ikke noe registreringsgebyr for noen av disse alternativene.

Ansvar

Grønn Kontakt er ikke under noen omstendighet ansvarlig for ulemper, tap eller andre konsekvenser av enhver art som brukere eller andre blir påført som følge av at ladestasjonen er ute av drift eller på andre måter ikke fungerer som forutsatt.

Smart sikker og enkel lading

Kundeservice: 47 67 08 00

E-post: [email protected]

Besøksadresse

Kjøita 18, 4630 Kristiansand

Følg Grønn Kontakt

Copyright (c) 2019 Grønn Kontakt All Rights Reserved. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Les mer