| Artikler | Lansering

Nyåpning på Burger King Horten

Grønn Kontakt og Burger King åpnet i går sin første ladestasjon i Horten. Hurtigladestasjonen ved Linden Park er én av mange som kommer dette året!

Nyåpning på Burger King Horten

Flere ladestasjoner i vente

Ladestasjonen ved Burer King i Horten er den første som et resultat av samarbeidet mellom Grønn Kontakt og Umoe Restaurants, og i løpet av det neste året vil det komme enda flere.

– Burger King jobber for miljø med fokus på grønne løsninger. Å legge til rette for elbilister er derfor en helt naturlig del av denne satsingen, forteller Heidi Moss, markedssjef i Burger King.

Tid til å slappe av og spise

Ladestasjonen i Horten har 5 hurtigladere som leverer 50kW hver, og med plassering like ved Burger King får man mulighet til å spise og slappe av mens man lader.

– Ladestasjonen er ikke bare for de i Horten, men også for alle de som kjører forbi når de skal reise med ferjen, forteller Deepak Sharma, en av franchisetakerne i Burger King Horten. – Vi ønsker at elbilister – og barnefamilier spesielt, skal få en god pause der de kan stoppe og spise samtidig som de lader bilen, avslutter han.

Mange gode lokasjoner med Burger King

– Vi bygger mange gode lokasjoner med Burger King og vi vil åpne mange av dem i tiden fremover, forteller Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt.

– Plasseringen av denne ladestasjonen er viktig for oss – først og fremst fordi det er sammen med Burger King, men også fordi den står ved Linden Park og ferjen som går mellom Horten og Moss. Det gir en fin forbindelse mellom ladenettverket vårt i Øst- og Vestfold, avslutter Hannisdahl.