1. Legg lista lavt

Er det første gang du skal på en litt lenger tur med elbilen? Husk å registrer deg som ladekunde hos Grønn Kontakt – det er gratis. Et godt tips er å forsøke å lade et par ganger før du legger ut på langtur. Ta én ting av gangen og øv deg litt hjemme på forhånd. Kanskje har du en lader på din nærmeste Coop butikk eller på vei til jobb? Og husk – om du ikke får det til med en gang, så ring vår døgnåpne kundeservice, så hjelper de deg!

 

2. Spar tid og penger

Som Grønn Kontakt kunde får du elbillading til vår beste pris. Du får også automatisk volumrabatt jo mer du lader, i tillegg til at du kan aktivere kundefordelen Ladebonus som gir deg 8% medlemsbonus hos Coop hver gang du lader hos Grønn Kontakt.  Med over 130 ladestasjoner i tilknytning til Coop butikker kan du nå spare både tid og penger på å lade mens du handler!

3. Dit du vil

Med Grønn Kontakts landsdekkende ladenettverk kan du komme deg dit du vil. Planlegg ladereisen din i ladekartet – her kan du finne de nærmeste laderne, samt du får en oversikt på hvilket tidspunkt laderne oftest blir brukt og eventuelle driftsmeldinger. Du trenger ikke nødvendigvis planlegge stoppene i detalj,men det kan være lurt å gjøre seg kjent med stasjonene som er i området.

4. Nyt reisen underveis

Husk å nyte litt underveis – det kan være lurt å lade når du kan, ikke fordi du må. Stopp innom en av Grønn Kontakts ladere langs veien, strekk på beina, ta en tur i nærområdet eller ta deg en burger hos vår partner Burger King. Har du også tenkt på at elbilen kan  fungere utmerket som overnattingssted? Det mener nemlig Tesla-Bjørn! 

 

Følg oss på Facebook og Instagram