| Aktuelt | Pressemelding

Grønn Kontakt i året 2018

2018 har vært et spennende og innholdsrikt år for Grønn Kontakt! Vi har bygget ut ladenettverket vår kraftig - og ved utgangen av året består ladenettverket av over 220 hurtigladestasjoner rundt omkring i hele Norge.

Pangstart på året

Grønn Kontakt startet året med den gode nyhet om ny samarbeidspartner i Olav Thon Gruppen. I avtalen skal Grønn Kontakt etablere hurtigladestasjoner for elbiler på Olav Thon Gruppens kjøpesentre i Norge og Sverige, og ladetilbud på mange av Olav Thon Gruppens hoteller og næringseiendommer.

Grønn Kontakt i året 2018

Storslått åpning av ladestasjoner

I mai var Grønn Kontakt, sammen med Elbilforeningen og Skien Kommune, til stede da den flotte ladestasjonen ved kommunehuset i Skien ble åpnet. – Vi er svært fornøyde med å endelig kunne tilby lading til elbilister her, sier Daniel Johansson, Utbyggingssjef i Grønn Kontakt. Det er mange elbilister i Skiensområdet, og ladestasjonen er svært etterlengtet blant våre elbilkunder, fortsetter han.

Grønn Kontakt i året 2018

Grønn Kontakt RoadTrip

I juli var Gunstein og Gjermund rundt i hele Norge med elbil – for å fange stemningen langs veien og for å vise hvor enkelt det er å ta elbilen på langtur!

Storsatsing på lading langs veiene

I august kom nyheten om at Grønn Kontakt og Burger King har inngått samarbeid. Nå har Umoe Restaurants, som er driver Burger King i Norge, inngått en omfattende avtale med Grønn Kontakt for å etablere flere hurtigladestasjoner på kjedens restauranter over hele landet.

Grønn Kontakt i året 2018

Fra London til Nordkapp i elbil

Manuel Bustelo og hans team hadde en drøm om å kjøre fra London til Nordkapp i elbil – og klarte det – blant annet ved hjelp av Grønn Kontakt!

Elbilsalg med nye rekorder

I oktober kom nyheten om at elbilsalget hadde slått alle tidligere rekorder i Norge. Bilmarkedet i september var helt spesielt – og det ble satt både Norgesrekord og verdensrekord i salg av elbiler. For første gang i historien stod elbilene for nesten halvparten av personbilsalget i en måned!

Største ladestasjon åpnet i oktober

I oktober kunne Grønn Kontakt annonsere at den hittil største ladestasjonen var åpnet på Vestkanten Storsenter. Ladestasjonen der har 5 Hurtigladere og 6 Flexiladere. Men….

…ladestasjonene blir enda større!

Allerede i desember kunne Grønn Kontakt annonsere at den største ladestasjonen i ladenettverket nå var å finne ved Sandvika Storsenter! Hele 8 Hurtigladere og 16 Flexiladere kan man finne her!

Grønn Kontakt i året 2018

Takk for 2018

Ved utgangen av 2018 teller Grønn Kontakts ladenettverkt på over 220 ladestasjoner over hele Norge. Vi gleder oss til å lansere mange nye tilbud og tjenester i løpet av 2019 som vil gjøre det enda enklere å være elbilist. Langs veien, mens du handler, på jobb eller hjemme!