– Vi i Innovasjon Norge jobber med nye næringer som gir gode løsninger på klimautfordringene. Dette innebærer også å promotere  det «grønne Norge» internasjonalt, sier Desiré Vikse, prosjektleder for International Business Event i Innovasjon Norge.

– Norge er et av få land der elektrisk mobilitet er en moden bransje, og Grønn Kontakt er en av de aktørene i Norge som er langt fremme, fortsetter Vikse.

Sammen med 7 andre bedrifter var Grønn Kontakt representert på Innovasjon Norge sin stand i Stuttgart for å vise hvor fremtidsrettet og godt etablert den elektriske mobiliteten i Norge er. Standen var godt besøkt og blant de som lot seg inspirere og imponere av denne utviklingen og som tok seg god tid til å besøke alle aktørene ved standen, var EU kommisjonens Visepresident  for energi Maros Sefcovic og Transportministeren i Baden-Württemberg Winfried Hermann.

– Vi har i løpet av kort tid klart å etablere et stort hurtigladenettverk i Norge og videre i 2018 fortsetter vi å tilby lading både langs veien, hjemme og til næringsaktører. For oss er det fint å treffe andre aktører i samme bransje, sier daglig leder i Grønn Kontakt, Ole Henrik Hannisdahl.