Grønn Kontakt er totalleverandør av ladeanlegg for elbil til borettslag og sameie – vi tar hånd om alt fra prosjektering, installasjon og drift. Alt ditt borettslag eller sameie trenger å gjøre, er å kontakte våre selgere for et uforpliktende tilbud.

Med vår kunnskap og erfaring innen lading av elbil, kan ditt borettslag eller sameie være trygg på at vi gir dere de beste rådene!

Hvorfor bør borettslaget eller sameiet ditt velge Flexiladeanlegg fra Grønn Kontakt?

Rask og sikker lading

Med Flexilader fra Grønn Kontakt får ditt borettslag et ladeanlegg som sikrer opptil 10x raskere lading sammenliknet med vanlig stikkontakt.

Skalerbart ladeanlegg

Laderen kan monteres i serie og anlegget kan enkelt tilpasses og utvides ved behov. Beboere kan enkelt bestille tilknytning til anlegget etter installasjon – dette gjøres på nett og uten administrasjon av anleggets kontaktperson/styre.

Lastbalansering

En kontroller vil bli koblet til ladeanlegget slik at ladehastighet justeres fortløpende etter anleggets forbruk. Den benytter dermed ledig kapasitet slik at anlegget sørger for å lade bilene så raskt som mulig uten å betale for ekstra kapasitet.

Driftsplattform for ladeanlegg

Flexiladerene kobles til Grønn Kontakts driftsplattform og man får dermed mulighet til å følge både kapasitet og forbruk på vår kundeportal.

Enkel fakturahåndtering

Med Flexiladeanlegg får du rettferdig kostnadsfordeling – brukerne betaler for egne strømkostnader som får alt på én regning, og oppgjøret blir håndtert av Grønn Kontakt. Den fleksible løsningen sørger for at borettslaget/sameiet selv kan bestemme pris for lading – med oppgjør som håndteres sømløst av Grønn Kontakt.

Egen brukerplattform

På Grønn Kontakts kundeportal Min Side får den enkelte bruker oversikt på sitt forbruk og totale ladestatistikk hos Grønn Kontakt.

Gratis ladebrikke

En gratis ladebrikke blir tilsendt sammen med Flexiladeren for enkel tilgang til egen lader og hele Grønn Kontakts landsdekkende ladenettverk.

Gratis hurtiglademinutter hver måned 

Inkluderte hurtiglading minutter hver måned gir deg frihet til å kjøre dit du vil!

Tilgang til Grønn Kontakts ladenettverk 

Med hurtigladestasjoner i hele Norge er Grønn Kontakt der du er – hjemme, på jobb, langs veien og mens du handler.

Teknisk kundeservice 24/7 

Teknisk support fra Grønn Kontakt kundeservice når du trenger det!

Last ned informasjonsskriv!


Flexilading - du bestiller, vi fikser resten!