Strategi og analyser danner grunnlaget for kreativitet

-Min jobb, den går blant annet ut på at jeg er innholdsansvarlig, og jeg er på jakt etter de gode historiene bak elbillading, forteller Monique og fortsetter:

–  Men bak denne kreative delen, ligger det også mye arbeid i form av analyse og markedsstrategi – i tillegg til forbedring og utvikling av våre digitale kanaler.

 

Spennende hverdag med gode kollegaer

-Å jobbe i Grønn Kontakt er utrolig spennende! Vi møter små og store utfordringer hver dag, og sammen klarer vi å løse disse på en utrolig bra måte. Vi utfyller hverandre godt, ikke bare på kompetanse, men også som mennesker, for klarer hun.

 

Jeg er ikke redd for å ta i et tak, får jobben gjort, og liker en god utfordring!

– Monique Berntsen, prosjekt- og kundeansvarlig i Grønn Kontakt

 

Stolt over arbeidsplassen

-Jeg er utrolig stolt over å jobbe i Grønn Kontakt og det å jobbe i en bedrift som er med på å bidra til det grønne skiftet. Det å kunne gå på jobb hver dag og vite at vi gjør det enkelt å kjøre grønt, det betyr utrolig mye for meg, avslutter hun.

 

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger for øyeblikket.

Betingelser og goder

I Grønn Kontakt lever vi gjerne for jobben. Samtidig skal vi leve av arbeidet vi gjør. Derfor har vi konkurransedyktig lønn, kollektiv bonus og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt og inkluderende miljø i tillegg til at du får mulighet for å bidra positivt til det grønne skiftet i et spennende selskap i rask vekst i en fremtidsrettet bransje